10 Jaar O’nine Festival!
O’nine bestaat dit jaar 10 jaar en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Na twee keer een uitverkocht concert in Gebr. de Nobel en een Leidse 3 oktoberhit komen we daarom dit jaar met iets nieuws…

Een eigen festival! Want wie jarig is viert feest!😍

We vieren onze verjaardag met een aantal hele gave andere acts en natuurlijk met jou! Een dag met vrienden, heerlijke live muziek, lekker eten en drinken. Dat wil je niet missen!

Op vrijdag 22 februari om 12.00 uur start de ticketverkoop en gaan er een beperkt aantal early birds in de verkoop via: https://bit.ly/2SRtDXC

🌳 Het Festival
10 Jaar O’nine Festival is het nieuwe outdoor popfestival van Leiden en omstreken. Met een divers aanbod van te gekke Leidse topacts in een gemoedelijke festivalsetting. Een Festival waar je met je beste vrienden, maar ook met je ouders of familie heen kunt. Waar je veel bekenden ontmoet en waar je de bekendste hits meezingt, maar ook lokale acts met eigen werk ontdekt.

🤟 Wat is O’nine?
O’nine is een Leidse band van vijf jonge honden die 10 jaar geleden is ontstaan. Je vindt ons op kermissen, tentfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften door het hele land. En spelen een mix van moderne hits en bekende classics en een stevige rocky bite.

Instagram: instagram.nl/OnineBand

Line up:
🎉 O’nine
🎸 TBA
🥁 TBA
🎙 TBA
🎧 TBA

De overige acts maken we de komende tijd bekend.

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019, va 14:00
Waar: Park USC Leiden, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden
Leeftijd: 18+