Leiden Ordinair

30 Nov 2019 Leiden Ordinair

Details

Time : 20:00 - 23:00
Venue : Gebroeders de Nobel, Leiden
Contact Website : https://gebrdenobel.nl/programma/barry-badpak-30-nov-2019

 

Leiden Ordinair 8

 

 

Slechte beslissingen, SOA’s, alcohol, hersen- en gehoorschade, 30 november, Leiden Ordinair 8.
Natuurlijk ben je erbij! Het échte échte feest is om 23 uur in de grote zaal van de Nobel, maar voor wie dat niet genoeg is zijn er ook kaarten beschikbaar voor vanaf 20 uur zodat je 3 hele uren pre-party mee kan maken in de kleine zaal!

Waarom? Barry Badpak’s eigen DJ Dikkie B’s verjaardagsfuifje natuurlijk! Met onder andere O’Nine, de finale van de eerste echte talentloze jacht, en nog vele andere verassingen! Maar let op! Kaarten voor deze pre-party zijn in een kleinere oplage beschikbaar, maar geven je uiteraard wel ook gewoon toegang tot het grote feest om 23 uur!

Maar als het om 20 uur al zo tof is, waarom wil ik dan nog naar het feest van 23 uur? Nou, dat is heel simpel; Henk & Ingrid! Ze zijn de hele avond beschikbaar voor foto’s, meet & greets, knuffels, en als je je kaarten goed speelt, misschien zelfs natte vingers! Bij wie dat zeker lukt; Peter Jan Rens! Buiten dat hij komt optreden is hij ook de hele avond beschikbaar voor jullie aandachtstekort!

En dan zijn er nog meer optredens. Rubberen Robbie covers van Rubberen Henkie, André van Duin imitaties van de André van Duin Imitator, De Stoopjes, en uiteraard de boezemvrienden Otto Wunderbar en Barry Badpak! En dit toppen we af met het DJ ménage à trois Pablo, Vuz en Olaf! En laten we onze special guest niet vergeten, we willen niet verklappen wie hij is, maar hij is niet God, hij is niet Jezus, hij is niet je zus, nee hij is je…

En als dit alles je nog niet overtuigd heeft, mag je ook nog eens verkleed als je favoriete jeugdheld (dus het is niet erg als je als je moeder verkleed gaat). Koop dus snel je tickets! Voor slechts 20 ekkies ben je erbij en er zijn zelfs 200 early birds beschikbaar voor 15 euro! Niet kopen is duurder! Wanneer je een kaart koopt kan je kiezen tussen de 20 uur en 23 uur tickets, maar wees dus snel want voor je het weet zijn de 20 uur tickets uitverkocht!

Dus wat doe je hier nog? Schiet op! En tot 30 november!